logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

rect-img.png

Werk en topsport gaan
hand in hand.

Als winnaar van de Dunlop Drivers Cup krijgt Michael Verhagen nu de mogelijkheid om zijn racelicentie te behalen, onder begeleiding van Jeroen Bleekemolen. Bovendien mag Michael deelnemen aan een test- en selectiedag van het BRL Light Team Fanzonely. Willem Christiaans won met zijn tweede plaats een set Dunlop SP Sport Maxx TT banden, stuurprecisie dankzij Kevlar® t.w.v €1.500,00. Matthijs Hofman mag als winnaar van de derde prijs binnenkort terugkeren naar Circuit Park Zandvoort, want hij wint een Lamborghini VIP-arrangement t.w.v. €475,- bij Bleekemolens Race Planet. Alle 25 finalisten zijn feitelijk al winnaars, want zij ontvangen een jaar lang gratis Bovag Pechhulp.

- Michael Verhagen

Welkom bij Verhagen Breda

Wij zijn een dynamische auto onderneming die gespecialiseerd is in de in- & verkoop van jong gebruikte auto's. Wij streven er naar altijd kwaliteit auto's aan te bieden tegen scherpe prijzen. Staat de auto die u zoekt niet op onze website? Laat het even weten en wij gaan specifiek voor u op zoek.

Onze website geeft de kwaliteit en service van ons bedrijf weer. Onze voorraad veranderd elke week dus houdt vooral ons aanbod goed in de gaten.

overons-img

Sfeerimpressie

  • phone_icon.png
  • mail_icon.png
  • location_icon.png
  • whatsapp_icon.png
Morgen Internet - Zorgeloos website